Zona de prensa
Si yes periodista o bloguero/a, completa'l siguiente formulariu y solicita la to acreditación para asistir como profesional a Festival Gastronómicu GijónSeCome 2018: 1 y 2 d'avientu.
Documentos para prensa
- MEMORIA Y RESUMEN DE MEDIOS GIJÓNSECOME 2016
- ELEMENTOS GRÁFICOS GIJÓNSECOME
- PACK FOTOGRÁFICU GIJÓNSECOME 2016
- MATERIAL GRÁFICO GIJÓNSECOME 2017
- GijónSeCome 2018 - Dossier comercial
- GijónSeCome 2018 - Dossier comercial
- MATERIAL GRÁFICO GIJÓNSECOME 2018
- Presentación GSC2018 a medios (fotos)
- NP - Presentación programa GijónSeCome 2018
- MEMORIA Y RESUMEN DE MEDIOS GIJÓNSECOME 2018
Información
- Dirección: Cortil Ferial Luis Adaro.
- Email: prensa@gijonsecome.es
- Teléfonu: +34 985 17 15 52
Horariu d'atención telefónica (mg.lab)
- LLunes a vienres: 9:00 a 18:00
- Sábadu y Domingu: pesllao
Horariu del festival XixónComese 2018
- Sábadu 1 de avientu : 12:00 a 22:30
- Domingu 2 de avientu: 12:00 a 21:00