• INICIO
  • //
  • EL FESTIVAL
  • //
  • PONENTES 2017
  • //
  • MIGUEL PUCHAL
MIGUEL PUCHAL

MIGUEL PUCHAL

Panadería Formientu (Llanes)

imagen decorativa

ESTI MOZU MAESTRU PANADERU empecipia la so andadura nel mundu de la panadería a los 19 años. De formación autodidacta, conocedor de los procesos tantu industriales como artesanos, decide nel añu 2016  enfocar la comercialización de  los sos panes  a l'alta gastronomía y establecimientos gourmet. Anguaño, trabaya con dalgunos de los  grandes referentes gastronómicos del norte peninsular.

 

Como él cúntanos, el so llabor diariu na panadería sofitar en cinco pilastres: la busca infatigable de la excelencia; una panificación ensin aditivos netamente artesana y frutu de la conocencia, el dominiu y el control de les técniques y procesos; la ellaboración de panes atayantes, con personalidá, qu'apurran al comensal una  auténtica esperiencia gastronómica;  cola mirada fixa n'una  filosofía o manera d'entender la panadería íntimamente amestada a la tierra, a la naturaleza  y a les práctiques socioculturales de los nuesos ancestros y finalmente, tollo, so la premisa última del menos ye más, dicho otra manera, la busca ensin artificios de la esencia de cada ellaboración.

 

Más info

 

Formientu y Miguel Puchal

© GSC

intervenciones

SáBADO DíA 02

20:00Ponencia con cata al cargu de Miguel Puchal

Arume, sabor y testura nel pan

ESCENARIO MAHOU

Entama

patrocinadores

collaboradores institucionales

provisores oficiales

collaboradores

mg.lab 2017