ESTI MOZU MAESTRU PANADERU empecipia la so andadura nel mundu de la panadería a los 19 años. De formación autodidacta, conocedor de los procesos tantu industriales como artesanos, decide nel añu 2016 enfocar la comercialización de los sos panes a l'alta gastronomía y establecimientos gourmet. Anguaño, trabaya con dalgunos de los grandes referentes gastronómicos del norte peninsular.
Como él cúntanos, el so llabor diariu na panadería sofitar en cinco pilastres: la busca infatigable de la excelencia; una panificación ensin aditivos netamente artesana y frutu de la conocencia, el dominiu y el control de les técniques y procesos; la ellaboración de panes atayantes, con personalidá, qu'apurran al comensal una auténtica esperiencia gastronómica; cola mirada fixa n'una filosofía o manera d'entender la panadería íntimamente amestada a la tierra, a la naturaleza y a les práctiques socioculturales de los nuesos ancestros y finalmente, tollo, so la premisa última del menos ye más, dicho otra manera, la busca ensin artificios de la esencia de cada ellaboración.
Más info