EMPIEZA LA SO ANDADURA N'HOSTELERÍA nel Hard Rock Cafe Spain en Madrid, al que se xune nel añu 97 como xefe de barra. Participó tamién como “*Trainer de Personal” nes apertures del Hard Rock Cafe Roma y Hard Rock Cafe Barcelona.
En xunetu de 2001 pasó a ocupar el puestu de Xefe de Compres del Hard Rock Café Madrid.
En 2002, empieza la so xerencia axunta de Frankie&Bennys S.L nel restorán qu'esta compañía tien na ciudá de Valencia. Dende 2003 a 2005, trabaya como responsable operativu del Tazz Entertainment Bars para dempués exercer de Director Xerente nel prestixosu restorán madrilanu Piú di Prima hasta 2008.
En 2010 movese a Asturies y empieza a trabayar como encargáu en Places, multiespacio avilesín, hasta 2014. Funda en 2013, al pie de un sociu I+Drink Eventos, dedicada al catering Premium de coctelería y llabores de consultoría y asesoría na organización y optimización de barres, ellaboración de cartes de coctelería y programes de formación. Paralelamente y so la nueva marca La Veladora Eventos, dende 2016, realizó eventos para distintes cases, (G´Vini, Mahou, La Quintinye…)
En 2016, se desliga d'I+*Drink Eventos y empieza a trabayar primero en FDI y depués en Tangu como Brand Ambassador para Coca-Cola: en 2016 cola campaña de Mixability y en 2017 col llanzamientu de la nueva marca de Coca-Cola, Royal Bliss, realizando presentaciones, visites a los locales y formaciones y activaciones en distintos espacios.
Más info