Lara estudió hostelería nel Bridgend College, Gales, mientres trabayaba en dalgunos de los meyores restoranes de la zona y, tres un añu como xefa de cocina nel galardonáu como meyor restorán de comida estranxera de Gales, decide volver a España para trabayar con Nacho Manzano (2 estrelles Michelin).
Adulces va definiendo un estilu de comida más atrevíu, fundiendo la cocina asturiana con otres como la india o la coreana y dándo-y un estilu bien propiu a platos bien visuales.
Tres un añu como segunda xefa de cocina nun hotel de 5 estrelles, abre una última fase como xefa de cocina nel Azzahar LangreHotel, llevando los sos cinco puntos de vienta, incluyendo'l so Restorán Al puntu.
Los sos guiños gastronómicos van escontra los Roca y Dabiz Muñoz. Y con dellos platos como la crema de Shiitake con güevu curáu o'l pulpu braseado con picadiellu de xabalín, busca faese un buecu na cada vez más esixente gastronomía asturiana.