KIM OSSENBLOK

KIM OSSENBLOK

Barista espertu en café

imagen decorativa

KIM OSSENBLOK, belxicanu asentáu en Barcelona, ye unu de los mayores espertos en café a nivel mundial. Ye Formador Autorizáu SCAE (Speciality Coffee Association of Europe), llicenciáu Q Grader (el mayor reconocimientu mundial de catadores de café). Terceru del Mundu en Cata de Café 2012 y subcampeón nel Campeonatu Español de Cup Taster 2015. Desarrolló la so carrera trabayando como consultor pa grandes empreses de café, col rol de capacitador de baristes. Dende 2006 formó a miles d’alumnos de tol mundu colos sos cursos online y presenciales, y asesora a les principales compañíes cafeteres del mundu al traviés de la so empresa, Estudio de Café. Ye autor del blog Baristakim, el blog español más visitáu sobre’l mundu del café. Nél, combina la so faceta d’educador cola de consultor, y ufre información pa espertos cafeteros y pa los que nun lo son tanto. Dende l’orixe del café hasta como diferenciar una cafetería d’especialidá, tola actualidá cafetera pasa per Baristakim, un puntu d’alcuentru qu’axunta les últimes tendencies de los meyores baristes del mundu pa que tanto profesionales como aficionaos puedan poneles en práutica y esfrutar colos cinco sentíos.

 

Más info

 

www.baristakim.es

¡Al Grano! La guía para comprar, preparar y degustar el mejor café. Editorial Oberón

© GSC

mg.lab 2017