Dio los sos primeros pasos na cocina a los 15 años nel restorán familiar al pie de la so madre y güela. Tres dellos años, pasó a formar parte del grupu de cocina del Restorán Carbonizu (Uviéu). Dos meses más tarde, montó'l so propiu negociu al pie de la so madre. A lo llargo de los años, foi formándose en cursos con grandes cocineros y aprendiendo les distintes técniques de cocina. Exerció d'asesor gastronómicu nel grupu Coasa para productos de quinta gama y foi ellí onde s'empecipió nel mundu del quesu, afición que caltien na actualidá. Tamién participó en xornaes gastronómiques, representáu la cocina asturiana, en distintes ciudaes españoles y nel estranxeru. Un exemplu ye Puertu Ricu onde, amás, trabayó como xefe de cocina mientres un tiempu. En 2016 abrió'l so negociu actual: La Gran Vetusta. La so cocina basar no tradicional con cortes modernos. Destaca pola so molición pol usu de productos de proximidá, colo que la so carta ta basada en 80% de productos asturianos.
- Premio al “Mejor pincho popular de Oviedo” (2012)
- Tercer premio al “Mejor cachopo de Asturias” (2016)
- Entra a formar parte de la Cofradía Del Desarme (2016)
- 2017 Finalista del “Campeonato de cachopos de Asturias” (2017)
- Tercer “Bocado de cofrade” (2017)
- Plato de Oro de Hostelería Española donado por Radio Turismo (2017).
- Masterclass en Candás: "Cocina en lata y horticultura" (2017).
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