ISABEL PÉREZ

ISABEL PÉREZ

Aliter Dulcia (Xixón)

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Isabel Pérez, historiadora de formación, abre un blogue allá pel añu 2008. Decide llamalo Aliter Dulcia pol tratáu De Re Coquinaria de Apicio, xuniendo asina les sos dos pasiones: hestoria y cocina.

 

El blogue, que naz como un divertimento y una manera de compartir les sos recetes heredar y aprendíu, evoluciona hasta convertise nun café y escuela de cocina nel centru de Xixón.

 

Aliter Dulcia lleva adulzando les vides de el xixoneses y visitantes dende 2012 con una repostería centrada nos postres clásicos y la calidá del productu.

 

A pesar de cuntar con un espositor que s'anueva acaldía con nueves propuestes, son un básicu los clásicos como los sos cheesecake o'l pastel emblema de la casa, "el limoncito", un bizcuechu de llimón glaseado que se convirtió nel pastel más deseyáu y asonsañáu de les redes sociales.

 

N'ochobre de 2017, publicar el so primer llibru cola editorial malagueña Col&Col, ochenta recetes esclusives arriquecíes con hestories y enforma arte.

 

El proyectu más inmediatu d'Isabel Pérez ye l'apertura de Aliter Dulcia Madrid, xuníu a les clases de repostería por escueles de toa España y la so actividá formadora nos sos cursos online que lleguen a alumnos de toes partes del mundu dende fai más de cuatro años.

 

Aliter Dulcia. Pasteles con historia - Editorial Col&Col

 

Más info

www.aliterdulcia.xchool.es

 

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