GONZALO D'AMBROSIO

GONZALO D'AMBROSIO

Chef de Canal Cocina

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Dende pequeñu gustó-y la cocina. Pasábase'l ratu viendo cómo la so güela preparaba empanadillas típiques d'Arxentina. El so padre foi un Maestru Panaderu y los sos raigaños italianos notar na cocina de los domingos. Pastes, arroces, carnes... Enforma sabor a llar.

 

Estudió nel Institutu Arxentín de Gastronomía y dempués de trabayar en munchos sitios y pulgar muncha pataca tuvo el so primera puestu como Chef d'una cocina a los 20 años. A los 23, convertir en Chef Executivu de más d'once restoranes en Bonos Aires.

 

L'interés y les ganes de comese'l mundu fixéron-y cruciar el charcu ya instalóse en Madrid dende onde fai más de nueve años trabaya y síguese formando. Anguaño, da clases de cocina n'escueles y de forma privada.

Tien el so propiu programa de TV, onde te enseña que la cocina nun tien por qué ser complicada para faete quedar como un rei. Puedes ve-y en Canal Cocina (España) y en ElGourmet (América Llatina), en Fácil y Resultón y en Un tríu na Cocina.

 

Y anque se llama Gonzalo D'Ambrosio, ¡puedes llama-y #Gordor!

 

Fácil y Resultón - Editorial Planeta.

La cocina de Gonzalo D’Ambrosio - Editorial Oberon.

 

Más info

www.gonzalodambrosio.com

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