DENDE PEQUEÑU GUSTÓ-Y la cocina. Pasába'l tiempu viendo cómo la güela preparaba empanadines típiques d'Arxentina. So padre foi un Maestru Panaderu y los sos raigaños italianos notábense na cocina de los domingos. Pastes, Arroces, Carnes... Munchu sabor a llar. Estudió nel Institutu Arxentinu de Gastronomía y depués de trabayar en munchos sitios y pelar muncha patata tuvo'l so primer puestu como Chef d'una cocina a los 20 años. A los 23 convirtióse en Chef Executivu de más d'once restoranes en Buenos Aires. La curiosidá y les ganes de comer el mundu ficiéronlu cruzar el charcu ya instalose en Madrid dende onde va más de nueve años trabaya y sigue formándose. Anguaño, da clases de cocina n'escueles y de forma privada. Tien el so propiu programa de TV onde enseña que la cocina nun tien por qué ser complicada pa facete quedar como un rei. Pues velu nel Canal Cocina (España) y n'El Gourmet (América Llatina) en Fácil y Resultón y en Un trío en la Cocina. Y anque se llama Gonzalo D'Ambrosio, puedes llamalu #Gordor.
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Fácil y Resultón. Editorial Planeta.