• INICIO
  • //
  • EL FESTIVAL
  • //
  • PONENTES 2017
  • //
  • DAVID PALLÁS
DAVID PALLÁS

DAVID PALLÁS

I love chocolate

imagen decorativa

MAESTRU CHICOLATERU Y maestru en pastelería d'autor. Asesor en numberoses empreses del sector ente les que s'atopa El Corte Inglés o Lindt, marca de la que ye embaxador n'España. Natural de Barcelona y asitiáu en Granollers, ente los sos llogros, unu de los más aclamaos foi cuando se proclamó campeón absolutu del World Chocolate Masters (1999). Más tarde alzóse col Primer Premiu de Pastelería na categoría de chocolate y bombones na Copa d'España de Pastelería (2007). Participó nel programa de televisión de la cadena Cuatro Deja sitio para el postre (2014) y anguaño presenta'l programa Chocolateando en Canal Cocina que s'emite tamién en Suramérica. Lo que ye güei, dedícase a asesorar a numberoses empreses del sector, dientro y fora del país, que soliciten los sos servicios como docente y como asesor n'I+D, ente les que s'atopa El Corte Inglés.

 

Títulos publicaos:

 

- Pasión por el ChocolatePenguin Random House Grupo Editorial España.

- Los Secretos del Chocolate. Susaeta España.

 

Co-autor de:

 

 - Libro del Salado. Montagud Editores.

 - Libro del buffet y el cóctel. Montagud Editores.

 - Libro del cuarto frío. Montagud Editores.

 - Libro de los dulces de Navidad. Montagud Editores.

 

Más info

 

www.davidpallas.com

© GSC

intervenciones

DOMINGO DíA 03

15:00Show Cooking al cargu de David Pallás

Demostración Turrones d'Autor para Navidá

ESCENARIO IKEA

16:15Firma de llibros David Pallás

"Pasión pol Chocolate"

GASTROLIBRERíA

Entama

patrocinadores

collaboradores institucionales

provisores oficiales

collaboradores

mg.lab 2017