CARLOS FRAGUAS + JUAN LOREDO

CARLOS FRAGUAS + JUAN LOREDO

Restorán Go Sushi

imagen decorativa

Carlos Fraguas

Nacíu n’Uviéu en 1981 empieza la so andadura na Escuela d’Hostelería y Turismu de Xixón nel añu 2004. Tres el periodu formativu, empecipia a trabayar en prestixosos restoranes como El Bulli o Martín Berasategui y tamién n’otros restoranes de Cataluña, Berlín y Asturies (Cenador de los Canónigos, La Torre, de Labra, El Deloya, Vía Véneto, hotel Golf Resort Peralada, Castillo de Peralada, La Corrada del Obispo). Colos conocimientos adquiríos nestes cocines creatives y d’altu nivel, decide trayer la cocina xaponesa a Asturies nel añu 2013, cocina qu’atrapa pola so finura y frescor y ye una gran desconocida na nuestra comunidá. Go Sushi anicia la so actividá n'Uviéu con serviciu a domiciliu y take away de comida xaponesa. En Xunu de 2014, abre xunto a Juan Loredo’l primer restorán Go Sushi na Cai Marqués de Casa Valdés, 52. N’Uviéu, nun podíen quedar namái col serviciu en casa, polo qu’en xunu de 2015, treslládase al centru d’Uviéu y abre’l restorán na Cai Campomanes, 6. Dende l’entamu, se trabayóse en que Go Sushi se convierta en franquicia pa poder ufrir esti tipu de cocina a nivel nacional. En desarrollando tol procesu de franquicia, ye en Mayu de 2016 cuando s’inaugura la primer franquicia de Go Sushi n’Avilés, na Cai Rivero, 29.

- Xefe de Cocina en Restorán El Fresco, Uviéu. Abril 2010-Avientu 2012. Conociendo de primer mano’l funcionamientu d’una franquicia.

- Xefe de Cocina en Restorán Hotel La Llorea, Xixón. Avientu 2012-Marzu 2012

- Direutor Fundador de Nouvelle Food, Uviéu. Marzu 2012-Anguaño. Empresa dedicada a la ellaboración artesanal y distribución d’esferificaciones envasaes.

- Direutor Fundador de Go Sushi. Xineru 2014-Anguaño.

 Juan Loredo

Formóse na escuela d’hostelería de Xixón. Téunicu en Cocina y Gastronomía 2011. Anguaño, ye xerente de Go Sushi, tres d'una curtia pero instructiva carrera nel mundu de la cocina, pasando per restoranes reconocíos de la comunidá autónoma, como Casa Gerardo, Ewan Salinas o Avant Garde Hotel NH. Ye un entusiasta de la gastronomía, y un asistente a les meyores feries y eventos del mundu nel sector. Enamoráu de la so profesión y siempre queriendo ufrir lo meyor de sigo pa los sos clientes y compañeros.

- Múltiples funciones como cocineru en Casa Gerardo- 2011.
- Responsable d’almuerzos y ayudante de cocina n’Ewan Salinas dirixíu por Koldo Miranda- 2012.Xefe de Cocina en restorán Stadium, Xixón- 2012-2013.
- Xefe de Partida en restorán Avant Garde Hotel NH, dirixíu por Javier Loya- 2013.
- Dueñu y Xerente de Go sushi Xixón- Xunu 2014-anguaño.

Más info

 

www.gosushi.es

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