NAHUAL YE UN PROYECTU que surde de la molición por otres formes de vivir y alimentase. Dende pequeña, viví nuna redolada nel que ser vexetarianu nun yera daqué estrañu y llonxanu, sinón una manera d'entender la vida.
Asina, y por cuenta de la mio gran pasión pola cocina, naz Nahual: un recetario de platos vexetarianos basaos na gastronomía de too el mundu, en constante construcción y evolución; un llaboratoriu personal nel que puedo esperimentar con total llibertá.
Como fonte d'inspiración para los mios platos, recurro en munches ocasiones a la lliteratura, al cine, a la música y a la mio esperiencia personal viaxando. A partir d'ende, dexando volar un pocu la imaxinación, afacer a la mio manera colos recursos disponibles n'una ciudá pequena como ye Uviéu, procurando utilizar siempres productos de temporada y ecolóxicos.
Lo qu'empezó siendo un blogue onde poder almacenar y compartir les mios recetes, dio pasu a un pequenu serviciu de catering, a la posterior participación en mercaos, feries gastronómiques, impartir talleres de cocina vexetariana y, dende va un añu, a llevar y diseñar la carta d'un restorán n'Uviéu, el Manglar.
Más info