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GijónSeCome llanza una serie d'entrevistes colos meyores chefs para estrenar la so nueva web

FIGURES COMO ADRIÀ, BERASATEGUI, ARZAK, RUSCALLEDA O JOSÉ ANDRÉS VAN PASAR POLA SECCIÓN 'CITA A CIEGAS'

GIJÓN. 05/09/2017

GijónSeCome llanza una serie d'entrevistes colos meyores chefs para estrenar la so nueva web

CONTENÍOS CALIDABLE para afitar el so allugamientu n'internet. GijónSeCome, el festival gastronómicu sostenible y responsable d'Asturies, l'únicu d'estes característiques del circuitu español, llanzó esti martes una serie esclusiva d'entrevistes colos meyores chefs de la escena española en coincidencia col estrenu de la so nueva web. Tratase d'un portal más completu, ambiciosu y curiosu concebíu para dar cabida a los conteníos de la segunda edición del festival, que se va celebrar los díes 2, 3 y 4 d'avientu de 2017, dando respuesta al creciente interés pol eventu nos últimos meses. 

La catalana Carme Ruscalleda, la cocinera con más estrelles Michelin del mundu, hasta siete, foi la escoyida para inaugurar esta serie de conversaciones que'l so títulu ye ‘CITA A CIEGAS’. A un ritmu d'una entrega per selmana, pola sección van pasar a lo llargo d'estos meses dalgunos de los chefs españoles más prestixosos, nomes propios como Ferran Adrià, Martín Bersategui, Juan Mari Arzak, Susi DíazJosé Andrés. Tamién van tener espaciu estrelles emerxentes como'l chef asturianu Marcos Morán (Casa Gerardo), según otres personalidaes relevantes venceyaes al mundu de la cocina, como Pep Palau, director del Fòrum Gastronòmic.

Escurrida como una sección serial d'introducción a les trayectories de les principales figures gastronómiques, la estructura de les conversaciones repítese. Amás, cada invitáu/a de ‘CITA A CIEGAS’ va unviar una entruga anónima al siguiente entrevistáu/a. D'esta forma, la próxima selmana Juan Mari Arzak va recibir el testigu de Carme Ruscalleda.

Nuevu portal Gijonsecome.es

La nueva web del festival naz como una ambiciosa ferramienta para xestionar los crecientes conteníos del festival, que tres l'ésitu de la so puesta de llongura en 2016 encara la recta final de la so segunda edición coles mires de convertise nun eventu gastronómicu de referencia nel norte d'España, con unu apueste decidíu polos conteníos calidable. GijónSeCome 2017, que se va celebrar los díes 2, 3 y 4 d'avientu, va cuntar anguaño con una xornada esclusiva para profesionales. A la llista de chefs y ponentes yá confirmaos para esta edición, van añedir nes próximes selmanes nuevos nomes propios, con sorpreses bien significatives.

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