LA PASIÓN DEL MOZU JHONATAN pol mundu de la pastelería entamó cuando yera pequeñu: el so tíu, que yera panaderu, descolgaba’l teléfonu y llamaba pa que lu ayudáremos a facer los bollos preñaos. Yera toa una aventura, una aventura que decidí siguir na Escuela d’Hosteleria de Xixón, onde pudo avanzar en conocimientos y entamar a entender el porqué de les coses. Tres acabar los estudios de pastelería y cocina siguió deprendiendo de la mano de grandes profesionales (Pastelería Danas, Casa Gerardo, Pomme Sucre) a los que, ensin dulda, nunca va dexar d’almirar. Buscando la tranquilidá y la cercanía a la familia depués de 6 años na ciudá decidió volver al pueblu y poner en práutica toos esos conocimientos adquiríos. En 2013, entmó faciendo madalenes nel fornu casa y cuando los encargos -yá non solo de madalenes- comenzaron a aumentar decidieron construyir Pastelería Cabo Busto. L’establecimientu ta asitiáu baxo una panera en casa de los güelos, onde lo tradicional y lo moderno únense pa ufrir al veceru una pastelería fresca, menos dulce, onde la calidá del productu y l’usu de frutes de temporada ye lo cimero.
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